Polterabend i Odense


Hold polterabend og andre privatarrangementer i Odense på Den Brølende And
Mangler du et sted at holde fødselsdag, svendegilde, polterabend, eller bare en fed fest, så har Den Brølende And med garanti de rammer, som du leder efter. Skal du f.eks. holde eller planlægge en polterabend i Odense? Jamen så er der ingen grund til at stresse over det. Den Brølende And i Odense hjælper glædeligt med det hårde arbejde, så bruden eller gommen og alle gæsterne blot kan læne sig tilbage og nyde samværet og festen.

Til din polterabend i Odense eller andre private arrangementer, hjælper vi gerne med at tilrettelægge den perfekte fest. Vi har hovederne fulde af gode idéer på Den Brølende And i Odense. Vi hjælper glædeligt med at brainstorme i forhold til anledningog tema til polterabenden eller en anden fest. Det gør det hele lidt sjovere, når man f.eks. er klædt ud – og så kan I også overraske bruden eller gommen med et gennemført tema, hvor vi selvfølgelig har gjort baren klar til at matche det planlægge tema. Hvis I også ønsker spisning inkluderet, så kan vi helt sikkert også arrangere det for dig/jer. Mulighederne er mange, og vi påtager glædeligt ansvaret for at planlægge din perfekte fest.

Polterabend og privatfest i Odense til en god pris
Pssst... Det er faktisk ganske gratis at booke Den Brølende And! Endnu mere grund til at lade Den Brølende And levere den skønne stemning og de perfekte rammer til din privatfest eller polterabend i Odense. Den Brølende And kan bookes alle ugens dage og på alle tidspunkter af døgnet. (Dog ikke i vores almindelige åbningstid).

Har du spørgsmål til booking af Den Brølende And eller måske forespørgsler til mulighederne for din fest i Odense? Skriv til fest@anden-odense.dk og få mere af vide.

Hold din polterabend på Den Brølende And i Odense. Vi garanterer fed stemning, højt humør, fællessang til danske klassikere og dans på bordene! Besøg også